فروشگاه معماری متا دانلود به عنوان مرجع پروژه های آماده معماری در این بخش به ارائه طراحی ویلا در اقلیم مرطوب برای شما عزیزان می پردازد.
طراحی ویلا در اقلیم مرطوب
در طراحی ویلا یکی از مهمترین آیتم ها شناخت اقلیم منطقه جهت طراحی و استفاده ای درست از متریال در احداث ویلا میباشد.
همین شرایط اقلیمی باعث گردیده تا سبک های مختلف در معماری ویلا بوجود آید.از جمله سقف های متفاوت در شیب و نوع چرخش، ارتفاع سطح ویلا از زمین، ارتفاع داخلی از نظر منظر و عوامل دیگر که باعث شد سبکهای مختلفی بنا نهاده شوند، می توان به موارد زیر اشاره نمود :
- طراحی ویلا به سبک مدیترانه ای
- طراحی ویلا به سبک اسپانیایی
- طراحی ویلا به سبک آسیایی شرقی
- طراحی ویلا به سبک استوایی
- طراحی ویلا به سبک هاوایی و….
طراحی ویلا در اقلیم مرطوب؛ اینگونه خانهتان را بسازید!
ما در اقلیم معتدل و مرطوب، همانطور که از اسمش پیداست با بارندگیهای زیادی مواجه هستیم؛ لذا باید راهکارهایی برای در امان ماندن خانهها از رطوبت پیدا کنیم. خوشبختانه معماری ایران در این زمینه بسیار قوی بوده و ایدههای نابی ارائه کرده است که سالیان سال است مردم سواحل دریای خزر از آنها استفاده میکنند.
ویژگیهای اقلیم معتدل و مرطوب
این ویژگی ها به قرار زیر می باشند:
- بارندگی و رطوبت زیاد
- اعتدال درجه حرارت
- بارش رگبار در زمستان
توصیه های مهم در طراحی ویلا در اقلیم معتدل و مرطوب
در طراحی ویلا در اقلیم معتدل و مرطوب، نکات زیر حائز اهمیت می باشد:
خانه را بر روی بلندی قرار دهید
در این مناطق برای در امان ماندن از رطوبتی که از زمین به کف خانه میرسد دو راهکار وجود دارد. یکی قرار دادن خانه بر روی کف کرسی است که شامل سنگهای مستحکم میشود که مانع مناسبی برای جلوگیری از رطوبت بشمار میآیند و دیگری قرار دادن خانه بر روی پیلوت است؛ به صورتی که باد از زیر خانه در جریان باشد.
اتاقها را ایمن کنید
برای در امان ماندن اتاقها از باران شدید باید ایوانهایی در اطراف خانه بسازید تا سقف ایوانها از برخورد باران با دیوارها جلوگیری کند. همچنین در زمان تابستان ایوانها فضای مناسبی برای نشستن برای اعضای خانواده هستند.
شما میتوانید با باز کردن پنجرهها در تابستان رطوبت داخل را خارج کنید و از سایبانی که سقف ایوانها برای پنجرهها ایجاد کردهاند لذت ببرید.
نقش مصالح را جدی بگیرید
در این اقلیم به دلیل اینکه با اختلاف دمای کم در شبانهروز مواجه هستیم نیاز به استفاده از مصالح سنگین و باضخامت بالا نداریم. بهترین گزینه برای ساخت دیوارها مصالح سبک هستند. این مصالح باضخامت کم اجازه میدهند رطوبتی که به عمق دیوارها وارد شده است به راحتی در برابر آفتاب و باد خشک شود.
خانه را در مرکز حیاط بسازید تا بهاندازه کافی کوران هوا در اطراف خانه در جریان باشد. جریان هوا باعث میشود رطوبت دیوار و پی خانه خشک شود. همچنین مسیر مناسبی برای هدایت آب باران شکل میگیرد که مانع از رسیدن باران به پی خانه میشود.
اگر فضای زمینتان کوچک است و نمیتوانید فاصله مناسبی بین دیوار خانه و حیاط در نظر بگیرید پیشنهاد میکنیم تا جایی که امکان دارد دیوارها را کوتاه بسازید تا جریان هوا بهخوبی در گردش باشد. درصورتیکه نگران امنیت خانهتان هستید از حفاظهای مخصوص استفاده کنید.
بامها را شیبدار بسازید
برای در امان ماندن سقف خانه از بارانهای پیدرپی، باید سقف را شیبدار بسازید تا آب باران بهراحتی از سقف به پایین سرریز شود. درصورتیکه از سقف مسطح استفاده کنید به دلیل اینکه شدت باران زیاد است سرعت تخلیه آب باران گاهی از سرعت بارش کمتر است و این اتفاق باعث میشود وزن سقف زیاد شود و خطرساز گردد.
همچنین آب باران در سقف مسطح باقی میماند و به راحتی رطوبت را به درون خانه راه میدهد.
انجام سفارشات شما در وبسایت متا دانلود
متا دانلود به عنوان مرجع معماری، آماده پذیرش سفارش انجام پروژه معماری شما عزیزان می باشد.
جهت خرید محصول مورد نظر، روی لینک طراحی ویلا در اقلیم مرطوب کلیک نمائید.
منبع: متادانلود
- ۹۹/۰۱/۱۷