دراین بخش از فروشگاه متادانلود به ارائه نمونه پروپوزال مهندسی کامپیوتر با موضوع استخراج آیتم های مکرر در کاهش ویژگی در داده های جریانی با استفاده از مدل محو شدن می پردازیم .
استخراج آیتم های مکرر در کاهش ویژگی در داده های جریانی با استفاده از مدل محو شدن
شناسایی آیتم های داده متناوب امری مهم در آنالیز جریان داده است. تناوب یکی از خصیصه های اساسی در بسیاری از امور استخراج داده چون استخراج قانون تجمع و درخواست های آیسبرگ می باشد. این کار در زمینه های فراوانی از جمله استخراج داده های حساس، تقویت تصمیم سازی در تجارت، آنالیز گزارش درخواست های تحت وب، بازاریابی مستقیم، سنجش شبکه، و آنالیز ترافیک اینترنت کاربرد دارد[1]. جریان داده در چنین مواردی می تواند شاخص های بورس، آمار پهنای باند جهت صدور صورتحساب، اندازه گیری ترافیک شبکه، میزان کلیک های ارسالی به یک وب سرور و داده های شبکه های حساس باشد.
الگوریتم های سنتی استخراج یک مجموعه داده کران دار و اسکن های چندگانه از داده ها را در نظر می-گیرند. برای استفاده از جریان داده ها، حجم داده ها معمولا بسیار عظیم تر از آن است که بر روی حافظه قابل ذخیره بوده و یا بیش از یک مرتبه قابل اسکن باشند. برای جریان های داده، آیتم های داده تنها بصورت ترتیبی قابل دسترسی هستند و دستیابی تصادفی به آنان ممکن نیست.
بنابراین، استخراج آیتم متناوب به روش الگوریتم های سنتی برای جریان داده ها کاربردی نمی باشد. بعلاوه، بدلیل توان عملیاتی بالای جریان های داده، که احتمالا به سرعتی گیگابایت بر ثانیه ای می رسد، هر الگوریتم قابل استفاده برای شناسایی آیتم های متناوب، باید پردازش و درخواست داده ها را آنقدر با سرعت بالایی انجام دهد که این سرعت با سرعت دریافت داده ها متناسب باشد.
مضاف بر این، الگوریتم تنها امکان استفاده از فضای محدودی از حافظه را داراست و تنها طرحی کلی و یا خلاصه ای از آیتم های داده در جریان را ذخیره می سازد[2]. راه حل یافتن آیتم های متناوب در جریان داده، الگوسازی تصادفی جهت تخمین میزان تناوب آیتم های داده می باشد. ...
انجام سفارشات و پروژه های کامپیوتری شما در متادانلود
متا دانلود به عنوان مرجع پروپوزال آماده رشته کامپیوتر آماده پذیرش انجام پروپوزال کامپیوتر و انجام پروژه کامپیوتر در کلیه زمینه ها می باشد.
برای توضیحات بیشتر در ارتباط با محصول مورد نظر، روی لینک استخراج آیتم های مکرر در کاهش ویژگی در داده های جریانی با استفاده از مدل محو شدن کلیک نمائید.
منبع: متادانلود
- ۹۹/۰۴/۱۶